en hun cs
Értéket képviselünk

Simply OrganicПријавите реселлер


Linija proizvoda za negu kose Simply Organic potiče iz Amerike, iz države Minesota. Kompanija je u vlasništvu dve porodice koje su, zahvaljujući svojoj stručnosti i kvalitetu proizvoda, već međunarodno poznate: profesionalni proizvodi koriste se širom sveta u mnogim poznatim frizerskim i spa salonima.

2001. godine, jednom bliskom članu porodice Džinu Martigneti-ja, se zdrastveno stanje pogoršalo, i Džin je odlučio: da će sve stečene raspoložive informacije primeniti u praksi. Kreirao je kompaniju koja prati jednostavan princip:

„Dok težimo zdravlju i lepoti, važno je imati na umu da je jednako važno šta stavljamo na kosu i kožu kao ono što konzumiramo. Poznato je da sve što stavimo na kožu se apsorbuje u telo, i može da utiče na naše zdravlje i raspoloženje.“


Na sajtu proizvođača piše: „Verujemo da osoblje frizerskih i spa salona igra važnu ulogu u vašem zdravlju, jer ono što koriste u salonu dospeva i u vaš organizam. Znanje i posvećenost ovih profesionalaca u vezi nege zdravlja i lepote, često ne dobija dovoljno našu pažnju. Tražite savet od njih i ne zaboravite da je ono što stavite na kožu i kosu isto toliko važno kao i ono što pojedete.

„Novine, časopisi i televizija stalno objavljuje informacije o najnovijim i najboljim proizvodima, o rekreativnim programima i dijetama, koji će vam promeniti život, kosu, kožu i vaš um.

U konfuziji ste? Ne osećajte se loše! Sa toliko informacija u okruženju leko je prevariti čoveka, ali od života smo svi dobili jedan veliki dar: moć izbora.

Naš cilj je da Vam damo informacije i znanje, koje će učiniti da Vam prirodna rešenja koja su Vam na raspolaganju budu pojašnjena, i time Vam se omogući da odaberete koji ćete proizvod koristiti za ličnu negu lepote.

Sve počinje sa tim da treba da shvatite da je ono što stavite na kosu jednako važno kao i ono što pojedete. Poznavanjem ovog principa, možete postati svoj lični savetnik i stručnjak.“

Džin Martigneti, osnivač i predsednik Simply Organic-a