en hun cs
Értéket képviselünk

Faith In NatureПријавите реселлер


Proizvod je osnovala Rivka Rose pre više od 30 godina, sa ciljem, da stvori takve prirodne proizvode za negu kože i kose, koji se sastoje iz prirodnih sastojaka, ne sadrže dodatke napravljene sintetičkim putem i nisu štetni ni za potrošača ni za okolinu. Ovaj podatak je sada istinit, koliko je bio i tada.

Od njenog početka firma se povećava konstantno pod rukovodstvom Rivke i njenog muža Aarona. Princip rada, da kombinuju najnovije tehnologije u proizvodnji i proizvodnih pogona na osnovu znanja i veština o biljkama, koji se u nekim situacijama mogu pogledati i hiljada godina unazad. Njihov cilj je da od najkvalitetnijih starih i novih materijala naprave pravu mešavinu.

To je bilo dok sam odrastala u Njujorku gde sam prvi put postala svesna slave koju zovemo 'Majka Priroda'. Promenu godišnjih doba - otkrivanja o stvaranju novog života me preselilo u zrelost i preporod - i moji rani eksperimenti sa biljem i divljim cvećem u poljima i selima, razvili su u meni strast da ostanem blizu sila koje su služile i podržavale blagostanje naših predaka tokom hiljada godina.

Ova strast me obuzela prva, da studiram ishranu bilja, a zatim da postanem kvalifikovani refleksologist i aromatherapist kad sam naučila da cenim čuda antičkih formula i popravne i zdravstvene prednosti ovih preparata koji mogu da ponude našim različitim tipovima kože i kose - i njihovih bezopasnih uticaja na našu okolinu.

Ali to nije bilo dovoljno. Ovo otkriće je stvorilo u meni osećaj misije: želju da delim sa drugima izbor gde svi slobodno možemo da odbacujemo veštačke i sintetičke formulisane proizvode kojima su nas natrpali velike multi-nacionalne korporacije , umesto , zagrljaja životnog stila koji je u neposrednoj blizini prirodnog pravila majke zemlje.

Za sada, pošto se preselila 1972 u ruralnu Škotsku, sam počela moj prvi mali obim proizvodnje. Naša kuhinja je Faith in Nature-u prva 'fabrika', sa svojim mužem Aaron nikada nije previše sigurna da li je obrok ili neka druga serija sapuna ili kreme za negu kože koja se priprema na drugoj strani vrata. Ali, kako smo mi onda predstavljali ukupnost našeg "prodajnog tima, on je cenio da nam je potrebno da delimo našu kuću sa ovim novim preduzećem u usponu.

U početku, kada smo posetili prodavnicu čuvara zdravlja, ustanovili smo da su mnogi mislili samo na proizvode zalihe hrane i suplemenata. Međutim, oni su spremno prihvatili ideju držanja faith in Nature proizvoda kad smo objasnili da im vrednost obezbeđivanja više holističkih pristupa svojim klijentima, zdravstvene potrebe i, kao ponavljanje naredbi ohrabrivanja okupila tempo, to je postalo jasno da bi trebalo da se posvetimo proizodnji većeg stepena.

Godine 1989, uz mogućnost da koristimo vodu koja potiče iz okružnog jezera Engleske, bogatu vitaminima i mekanu, u našim formulama, napravili smo veliku odluku da preselimo proizvodnju u Lancashire. Međutim, i dalje zahtevaju da se ubrza - često zbog ličnih preporuka naših ubrzano proširenih krugova potrošača - preselili smo ponovo u 2001 u veće prostorije na istom lokalitetu.

Jedna mesalica od 4 tone se moze naci u nasoj radcliffe fabrici, u Great Manchesteru. 

Tokom ovog perioda Faith in Nature je nastavio da proširuje svoje maloprodajne penetracije i proširiti svoj asortiman proizvoda, i sada je prijavljena od strane nezavisne trgovine zdrave hrane da je najbrže prodavan brend za negu tela. Pored mnogih svedočenja oduševljeni potrošači, naši proizvodi redovno primaju citate iz industrije često da je postigao najviše ocene na nezavisnim suđenjima u odnosu na njihov kvalitet, njihov početni uticaj na životnu sredinu - i za razumne cene koje istinski čine proizvode za prirodnu negu tela u okviru dostupnosti većine potrošača.

Od tih prvih dana svog detinjstva, Faith in Nature i etičke vrednosti uz koje je stajao je postao sinonim za moje 'moj san se ostvario'. Drago mi je što sam ga podelio sa vama.