en hun cs
Értéket képviselünk

CavalierПријавите реселлер


Kvalitetne belgijske čokolade zaslađene Stevijom

Cavalier je belgijska porodična firma, gde su od 1996. godine razvijeni, proizvedeni i distribuirani isključivo čokoladni proizvodi, koji ne sadrže šećer.

Cilj je stvaranje čokolade koju može da konzumira i onaj ko ne želi da unosi šećer u organizam, jer želi da živi zdravim načinom života, odn. onaj ko mora da izbegava šećer u ishrani zbog svog zdrastvenog stanja.

Pomoću čokoladnih specijaliteta visokog kvaliteta, izuzetne usluge klijenata i fleksibilnosti preduzeća, Cavalier je postao lider na tržištu brendova čokolada bez šećera u Belgiji.

Sa sigurnošću se može reći da se ta pozicija sve više učvršćuje, stalnim proširenjem naše palete proizvoda, i širenjem u sve više prodajnih mesta svuda u svetu, preko naših partnera.

Poslovanje smo započeli 1996. godine, a danas već izvozimo naše proizvode u preko 45 država.

Za našu firmu kvalitet je na prvom mesru, a od samog početka nam je smernica to, da koristimo samo najsavremeniju opremu i uređaje. Naš sektor u gradu Eeklo je potpuno renoviran. A u međuvremenu, velika je pažnja posvećena higijeni, životnoj sredini i kontroli temperature (koja ima veoma važnu ulogu da ukus belgijskog pralinea i čokolade bude savršen).

Tim za obezbeđenje kvaliteta, od sirovina do finalnog proizvoda, ceo proces proizvodnje čokolade, kontroliše HACCP (Hazard Analisys Critical Control Point, srpski: analiza opasnosti i kritične kontrolne tačke) u skladu sa standardima.