en hun cs
Értéket képviselünk

Dr. Bronner'sПријавите реселлер


Misija Dr Emanuel Bronera je počela pre više od 70 godina, kada je odlučio da će pokazati ljudima da sa sapunima stvarno može da se promeni svet. Čak i u vreme kada se na hemikalije gledalo sa dostojanstvom, njegovi sapuni su se pravili od prirodnih materija, kako bi se neprekidno očuvavala životna sredina. Dr Broner je svojim zaposlenima od prvog dana dao dobre plate, da bi mogli da žive srećan i ispunjen život sa svojim porodicama. Za nas, Fer Trade (fer trgovina) i čisti, prirodni sapuni, nisu samo dobre parole, već služe kao odgovor i rešenje za mnoge probleme u svetu.

Vrednosti brenda su:

· Iza brenda stoji 150 godina iskustva i tradicije

· Proizvodi su pravljeni od sertifikovanih Fair Trade i organskih ulja

· Njihova upotrebljivost je širokog opsega

· Ne sadrže sintetičke agense za penu, zgušnjivače i konzervanse

· Ambalaža proizvoda se pravi od 100% recikliranih materijala

Dr Brener proizvodi ne sadrže veštačke agense za stvaranje pene, zgušnjivače i konzervanse, tako pružaju odličan kvalitet. Proizvodi su idealni za osetljivu kožu i za kožu sklonoj alergijama. Sapuni efikasno čiste, bez potrebe da agresivno utiču na kožu, i prave penu baršunaste teksture, koja osvežava kožu i pruža joj mek, delikatan osećaj.

Osetićete razliku između Dr Broner sapuna i sintetički proizvedenih sapuna. Dr Broner proizvodi pružaju koži zaboravljen osećaj čistoće, idealna osnova da koža ponovo stvori prirodni sloj ulja. Ako opereš ruke sapunom, ali ne osetiš nikakvu razliku posle pranja ruku, onda kako može taj sapun da ima efekat čišćenja?