en hun cs
Értéket képviselünk

Lafe'sПријавите реселлер


Misija brenda Lafe's je da Vam pokažemo zdrave alternative, u odnosu na tradicionalene, sintetičke proizvode koji sadrže hemikalije. Naši prozvodi olakšavaju odabir u moru „zdrave ponude“ – tako samouvereno možete izabrati ono što je zaista dobro za Vas.

Zašto kupiti proizvode brenda Lafe's?

Zato što možete da imate poverenja u njih i stvarno deluju. Naši proizvodi dsu napravkjeni od prirodnih i organskih sastojaka, koji NE sadrže parabene i propilenglikol!

Preporučujemo mnoge proizvode od prirodnih dezodoransa pa sve do prozvoda za negu beba.

Naši dezodoransi su:

· Najefikasniji prirodni dezodoransi na raspolaganju

· Napravljeni od čistih mineralnih soli, koje uništavaju bakterije koje izazivaju neprijatan miris tela

· Ne sprečavaju znojenje i ne začepljuju pore (ne ometaju disanje pora)

· Dostupno je nekoliko tipova proizvoda: stik i rol-on dezodoransi u šest vrsta prirodnih mirisa, i sprej dezodoransi u tri različita mirisa

· Sastavlejni su od sertifikovanih organsikh ulja od konoplje, mineralnih soli i Aloa Vere, što je jedinstveno na tržištu

Etikete obuhvataju sve informacije, sve komponente su jasni naznačene (nema nejasno sročenih, nečistih sastojaka) i na proizvodima nema šarenih etiketa natopljenih veštačkim bojama koje mogu imati štetan efekat na vas.

· U našim proizvodima koristimo prirodne konzervanse, bez parabena i propilenglikola.

· Nema parabena i aluminijumklor-hidrata u našim proizvodima.

· Proizvodi nisu testirani na životinjama ni proizvode a ni sirovine, ne testiramo na životinjama.

· Preko 1% projekta, sa 1% prihoda svakog prodatog prozvoda podržavamo prevenciju raka dojke.

· Naši prozvodi su nagrađeni preparati koji su bezbedni i koje srdačno preporučujemo trudnicama, dojiljama, kao i celoj porodici! Dnevna upotreba se preporučuje muškarcima, ženama, mladima i starima

      

Većina dezodoransa je napravljena od mineralnih soli koje su iste kao mineralne soli koje se nalaze u površinskim slojevima zemlje. Mineralne soli eliminišu bakterije koje izazivaju neprijatan miris tela. Lafe dezodoransi ne zaustavljaju znojenje – verujemo da je znojenje zdrav i prirodan proces tela. Naši dezodoransi otklanjaju uzročnike neprijatnog mirisa, bakterije, prirodnim putem. Svaki proizvod sadrži prirodni antibakterijskji agens i sertifikovane organske sastojke kao što su ulje konoplje, Aloe Vera i eterična ulja.

Naši dezodoransi obezbeđuju zdravu alternativu protiv inhibitora znojenja. Inhibitori znijenja zapuše pore na koži, što je nezdravo, jer je znojenje zdrav proces preko kojeg su toksini u stanju da napuste telo. Verujemo (kao i mnogi drugi), da inhibitori znojenja doprinose razvoju raka dojke i drugih bolesti, koje su uobičajene u današnjem zapadnom svetu. Lafe dezodoransi ne sadže parabene, propilen glikol, veštačke sintetičke konzervanse, veštačke mirise, ni hemikalije na bazi nafte.