en hun cs
Értéket képviselünk

Simply OrganicПријавите реселлер


Simply Organic pruža luksuzne proizvode za negu kose i tela, koji ispunjavaju zahteve profesionalnih frizera, spa centara, banja, zdrasvenih centara i bolničkih specijalista, dok zadovoljavaju potrebe okoline, time što su formule sastavljene od prirodnih, biljnih i organskih sastojaka, ne sadrže parabene, veštačke boje, sintetičke mirise i sastojke koji moguu biti štetni po zdravlje ili okolinu.

Ključni sastojci naših proizvoda:

Jedna od ključnih sirovina je ekstrakt lista maslinovog drveta (Olea Europaea), koji ima antibakterfijski efekat, antigljivično i antivirusno dejstvo, sadrži veliku količinu proteina, vitamina i minerala, i efektivno pomaže u lečenju kože glave. Uspostavlja ravnotežu pH vrednosti kose na prirodan način.


Drugi važan sastojak je maslinovo ulje, koje je bogato vitaminom E.

Ove dve komponente mnogo doprinose zdravlju kose i vlasišta.

Mirisi naših proizvoda su iz čistih eteričnih ulja.

Proizvode Simply Organic preporučujemo i onima koji imaju problema sa vlasištem.

Stalno nastojimo da stvorimo proizvod najvišeg kvaliteta. Simply Organic proizvodi za negu kose i kože, su proizvodi koji se prave od najefikasnijih i najbezbednijih sastojaka. Njihovom upotrebom kosa i koža će izgledati zdravo, otkriće prirodnu lepotu pojedinca. To je ovako jednostavno.

Proizvodi su:

- organski

- ekonomični

- pouzdani i ekološki

- sastavljeni od pažljivo odabranih materijala

- spolja moderni

- efektivni

Ovaj brend privlači pažnju sve veće zajednice svesnih potrošača, koji brižljivo kupuju i odluke donose na osnovu društvenih i kulturnih vrednosti. Ovi ljudi i njihova deca su naš posao, i budućnost naprednih društvenih, ekoloških I ekonomskih promena širom sveta.


Verujemo da, u poslu u kojem predstavljamo poštene vrednosti, su zaposleni srećniji, kupci su mnogo lojalniji, bolje su poslovne prilike, i u širokom krugu zajednice vrši pozitivan uticaj.