en hun cs
Értéket képviselünk

PuricomПријавите реселлер


Kvalitet

Za Puricom se kontrola kvaliteta sastoji od nekoliko koraka: od momenta kada delovi dospeju u fabriku (uključujući i materijal za pakovanje), sve sirovine i komponente prolaze strogu kontrolu pre nego što se upotrebe u proizvodnoj liniji. Nakon sklapanja, svaki uređaj prolazi kroz test pritiska, i time se garantuje da su uređaji hermetički obezbeđeni od ulaska vazduha i od prokapanja vode.

Istorija napredovanja

1998. godine Puricom je otvorio svoju prvu fabriku pumpi za povišavanje pritiska. Patentirao je prsten za hlađenje, a motor pumpe je prvi dobio sertifikat USA UL 778. 2001. godine, izlazeći u susret izazovu, kreirali su kompaktan (kompresovan) RO uređaj, time utabajući stazu najnovijoj tehnologiji, i „rođenju“ protočnog RO prečišćivača vode bez rezervoara. Držeći se visokog kvaliteta i stalnog unapređenja dizajna, Puricom ostaje lider na tržištu proizvodnje opreme za prečišćavanje vode.

Od samog početka su dve stvari, bez kompromisa, vodile kompaniju: kvalitet i stalno usavršavanje. Uz pomoć zadovoljavanja aktuelnih trendova i predviđanju, Puricom je uvek spreman da zadovolji brzo promenljive potrebe industrije.

 

 

Puricom kultura

Poslovni koncept Puricoma je da se sa svakim partnerom nađu prednosti saradnje, zasnovane na uzajamnom poverenju. Puricom pokušava da bude u kontaktu sa svim svojim partnerima, što pruža mogućnost za zajednički razvoj i poslovni uspon. Veliki prioritet daje povratnim informacijama kupaca, jer na osnovu njih može efikasno da se prilagodi potrebama potrošača.