en hun cs
Értéket képviselünk

Lafe'sПријавите реселлер


Kako prirodni i organski proizvodi postaju sve više i više popularni, stim paralelno pravila o prirodnim i ne prirodnim proizvodima postaju sve nejasnija. Međutim, Lafe's održava najviše standarde kvlaiteta, koje struka za organske proizvode zahteva.

U današnjem svetu, gde se na tržištu može dobitimnogo sintetičkih proizvoda, za kupca je haotično i frustrirajuće da izabere proizvode koji su napravlejni od stvarno zdravih i prirodnih sastojaka. Lafe Larson, osnivač Lafe's Natural Bodiycare-a, je prepoznao ovaj problem i stvorio porodicu proizvoda čiji članovi su prirodni i stvarno zdravi.

Lafe je uočio da ljudi, u svom svakodnevmon životu, žele da povećaju kontrolu nad svojim životima, svojim telom i zdravljem. Njegova misija je da pruži informacije o zdravim alternativama, dok edukuje potrošače o efektima proizvoda sastavljenih od sintetičkih, hemijskih jedinjenja. Znajući da nam majka priroda daje sve što nam je potrbno, Lafe koristi samo prirodne i organske sastojke, koji dolaze direktno iz prirode.

Proizvođač je rekao: „Radimo na tome da odgovaramo najvišim mogućim standardima, time što nudimo sertifikovane organske proizvode, od kojih više proizvoda nosi zeleni pečat USDA (Poljoprivrednog Ministrastva SAD). Pored toga, potpisali smo Sporazum Sigurne kozmetike, kojim smo se saglasili da nećemo koristiti poznate kancerogene i štetne sastojke.“


Kao rezulta toga, Lafeove čiste formule- prozvodi za negu tela koji ne sadrže parabene (naftne derivate), propilen glikol, PEG, veštačke hemijske mirise i sintetičke alumoinijumske sastojke – odražavaju posvećenost kompanije da potrošačima pruže stvarno zdrave proizvode.

Lafe proizvodi se mogu naći u više vodećih komercialjnih mreža i u prodavnicama organskih proizvoda, i pojednostavljuju odabir za svakoga ko zaista želi da izabere najbolje rešenje.

Lafe kroz svoj rad svrsishodno želi da pomogne svetskim zajednicama. Zato 1% prihoda kompanije svake godine daje kao podršku za prevenciju raka dojke. Sa Projektom od 1% Lafe pruža podršku za prevenciju raka dojke i buđenji ekološke svesti.

Ovu podršku dobijaju sledeće organizacije:

ACORN - (Association of Community Organizations for Reform Now)
Breast Cancer Fund
The Environmental Defense Fund
National Alliance of Breast Cancer Organizations - (NABCO)
Sierra Club
Susan G. Komen Breast Cancer Foundation
The Cancer Project - (Physicians Committee for Responsible Medicine)
United Cancer Research Society

Hvala što kupovinom naših proizvoda potpomažete Projekat 1%!

Lafe Larson  

Predsednik Lase's Natural Bodycare