en hun cs
Értéket képviselünk

Simply OrganicПријавите реселлер


Džin Martigneti je 2001. godine stvorio firmu pod nazivom Simply Organic, koju je izgradio na sledećim principima:

„Dok nastojimo da negujemo zdravlje i lepotu, ne smemo zaboraviti da ono što stavimo na kožu i kosu isto toliko važno kao i ono što pojedemo.“

Tim Simply Organic čine mladi i energični pojedinci, koji su posvećeni zdravom načinu života, i koji preuzimaju odgovornost da će praviti takve proizvode za negu lepote, koji ni na koji način nisu štetni za zdravlje.

Njihov cilj je,  da  za  frizerske i spa salone, odn. za goste ovih salona, obezbedi visoko kvalitetne proizvode sastavljene od zdravih i organskih sastojaka, koje stručnjaci bezbedno mogu da koriste za negu kose i kože.

Naša misija je da ukažemo na nove mogućnosti našim klijentima, koji su na taj način u mogućnosti da unesu zdravije alternative u svoje živote. Fokusirani smo na to, da frizerskim i spa salonima i njihovim klijentima pružimo mogućnost odabira kada je u pitanju zdravlje njihove kose i kože.

Kome preporučujemo proizvode?

Prifesionalnim stručnjacima, koji u svojim salonima ulepšavaju kosu klijentima iz dana u dan. Preparati za kosu bez hemikalija ne utiču negativno ni na zdravlje stručnjaka, ni na zdravlje klijenta – a mogu da pruže isti efekat kao proizvode napravljeni sa hemikalijama. Kontaktirajte nas i lično se uverite u ovo.

Preporučujemo svakom kupcu koji brine o svom zdravlju – trudnicama, deci, mladima, roditeljima – kojima je važno šta stavljaju na kožu, kosu i u organizam.

Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam pomoći.